MijnGezondheid.net – Huisartsenpraktijk Biersteker – Gijsbers – Rotterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Biersteker – Gijsbers
Vissersdijk 221 3011 GW
Rotterdam

MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat?

Huisartspraktijk Huisartsenpraktijk Biersteker – Gijsbers nodigt u van harte uit om een eigen gezondheidsportaal te openen. Hierin kunt u online zelf afspraken maken voor een bezoek aan de huisarts, vragen stellen aan uw zorgverlener via een e-consult, medicatie herhalen en gedeelde labuitslagen bekijken. Op dit gezondheidsportaal, aangeboden door uw praktijk, krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in een gedeelte van uw medische dossier als uw eigen huisarts dit heeft vrijgegeven. Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld? Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Biersteker & Gijsbers, kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U logt op uw mobiele telefoon in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net? Ga naar de website www.mijngezondheid.net. Vervolgens klikt u op de grote knop  inloggen  op de hoofdpagina en logt u in. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met uw zorgverlener digitaal. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Heeft u vragen? Dan kunt u op een ondersteunende pagina via www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo s raadplegen.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Biersteker – Gijsbers